Wat ETB Monty’s voor u kan betekenen

Wij leveren bijna alle diensten op het gebied van elektrotechniek. Dankzij onze jarenlange ervaring en groot netwerk kunnen wij uw technische werk vakkundig en veilig uitvoeren.

Wij kunnen u adviseren over o.a. elektra, (tuin)verlichting, domotica, telecommunicatie, datanetwerken, zonnepanelen enz. Maar ook voor installatiematerialen, gereedschapverhuur, reparatie, keuringen en installatie. Geen uitdaging te klein of te groot.

Denkt u erover om uw huis of bedrijfspand te verbouwen? Of bent u bezig met nieuwbouwplannen. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige en betrouwbare installatie kunt rekenen. Vraag vandaag nog advies en een vrijblijvende offerte aan!

 • Zwak, sterk en krachtstroom installaties
 • (Tuin)verlichting
 • Keuringen
 • Groepenkasten
 • Intercom- en belinstallaties
 • Datanetwerken
 • Telecommunicatie
 • Domotica toepassingen
 • Beheer, onderhoud en service
 • Achtergrond- en muziekinstallaties
 • Levering & installatie Zonnepanelen

Alle diensten op een rijtje

Zwak-, sterk- en krachtstroominstallaties

Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. Het is dan ook noodzakelijk dat u in uw woning of bedrijf beschikt over een betrouwbare en veilige installatie. ETB Monty’s BV is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van zwak-, sterk- en krachtstroom (3-fasen) installaties in woningen en middelgrote bedrijven.

Erkend installateur
Wanneer u nieuw- of verbouw plannen heeft, dan is het van groot belang dat u een erkend vakman inschakelt om deze plannen uit te voeren. Wij verzorgen voor u een functioneel, modern en vooral doordacht installatieplan waarin functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, kwaliteit én veiligheid (ARBO-wet en NEN 3140) kernbegrippen zijn.

Mogelijkheden
De installatie word uitgevoerd als zijnde inbouw of opbouw, wij kunnen de uitbreiding van uw installatie uitvoeren in nieuw modern schakelmateriaal, maar ook het bestaande schakelmateriaal kunnen wij desgewenst leveren.

(Tuin)verlichting

Verlichting is een zeer bepalende factor binnen en rondom uw woning of bedrijfspand. Goed geplaatste verlichting kan een ruimte groter laten lijken of juist een intieme sfeer geven. Het is daarom belangrijk om bij het ontwerpen van uw lichtplan rekening te houden met de functionaliteit van de ruimte. Wordt er bijvoorbeeld veel gewerkt in de ruimte waarbij u goed zicht moet hebben op uw bureau? Of wilt u in uw tuinverlichting aanbrengen? ETB Monty’s BV adviseert u graag over de mogelijkheden en kan een lichtplan opstellen die perfect aansluit bij uw wensen.

Groepenkasten

ETB Monty’s BV heeft een jarenlange ervaring met diverse elektrische werkzaamheden, waaronder het aanleggen en optimaliseren van groepenkasten. De groepenkast is dé plaats waar de stroom uw woning binnenkomt en waar deze wordt verdeeld over uw woning d.m.v. verschillende groepen. In deze moderne tijd maken we steeds vaker gebruik van elektrische apparaten. Meer apparatuur betekent echter ook meer aansluitingen. Wat leidt tot de behoefte aan meer groepen in de groepenkast.

Uitbreiden of vervangen van uw groepenkast
Wilt u uw groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen of deze compleet vervangen? Dan bent u bij ETB Monty’s op het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om te zien en berekenen of uw huidige voorziening voldoende is voor de gewenste uitbreiding, of dat wellicht een nieuwe groepenkast nodig is.

Intercom- en belinstallaties

Er zijn diverse intercomsystemen. Van een eenvoudige spreek-/luisterverbinding tot een geavanceerd systeem met een kleurencamera en beeldscherm, eventueel uitgebreid met het weergeven van het beeld op uw televisie. ETB Monty’s BV heeft voor elk gebouw (woning, bedrijf of woontoren/appartementencomplex) de passende oplossing.

Bedrijfsoplossingen
Ook in een bedrijfsmatige omgeving is het niet verstandig om de deuren open te laten staan. De vriendelijke meneer, die verdwaald lijkt in uw gebouw, kijkt ondertussen waar de inbraakgevoelige punten zijn. Als u wilt weten wie er komt en gaat, is een intercom geen overbodige luxe. Deze is te combineren met apparatuur voor video-opname en een toegangscontrolesysteem.

Datanetwerken

Een datanetwerk is de ruggengraat voor uw informatiesysteem. Het is dan ook van essentieel belang dat uw datanetwerk gedegen en professioneel wordt aangelegd, zodat uw bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk kunnen verlopen.

ETB Monty’s BV helpt u graag bij de volgende diensten:
– Aanleggen van een nieuwe data en telecommunicatie installatie
– Uitbreiden van uw bestaande data en telecommunicatie installatie
– Doormeten en certificeren van de bekabelingssystemen
– Netwerkbekabeling gecertificeerd opleveren
– Glasvezeltechniek
– Onderhoud van patchkasten
– Bekabeling van brandmeldinstallaties
– Beveiligingssystemen
– Elektrotechnische installaties
– Aanleg van CAI systemen en onderhoud
– Ontwerp
– Service en onderhoud van datanetwerken

Telecommunicatie

Voor het aanschaffen en aanleggen van een nieuwe telefooninstallatie bent u bij ETB Monty’s BV aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine huiscentrale of een grote bedrijfscentrale, wij kunnen het verzorgen van kabelwerk tot programmering. En alles aanpasbaar naar uw specifieke wensen.

Uw server als telefooncentrale, kan dat?
ETB Monty’s BV is naast de zogenaamde tradionele en hybride telefoonsystemen ook gespecialiseerd in softwaregebaseerde IP-telefoonsystemen, welke functioneren op een Microsoft Windows Server-platform. Hiermee beschikt u over een zeer functionele oplossing voor IP-telefonie voor uw bedrijf. U heeft toegang tot de laatste communicatietechnologieën en profiteert van de bedrijfstoepassingen en kostenbesparingen die IP-telefonie en Voip-technologie (Voice-over-IP) met zich meebrengen.

Domotica toepassingen

Als u een stap verder wil dan een standaard lichtinstallatie, kunt u in een woning of pand een intelligent schakelsysteem laten installeren. Zo’n schakelsysteem kan een aanzienlijke besparing op uw energiekosten opleveren is bovendien zeer luxe en makkelijk in gebruik.

Alles te bedienen vanaf één punt
Uw woning of pand wordt voorzien van een besturingsmodule waar u, vanaf één centraal punt, alle aangesloten apparaten kunt bedienen. De functies binnen een intelligent schakelsysteem zijn naar uw specifieke wensen aan te passen.

Zo valt te denken aan:

 • Binnen bepaalde tijdstippen op de dag bepaalde verlichting zich automatisch aan- of uitschakelt
 • Afhankelijk van de buitenlichtintensiteit uw verlichting automatisch gedimd of versterkt wordt
 • Automatisch de verlichting aan- of uitgeschakeld wordt wanneer iemand een ruimte in- of uitloopt
 • Tijdens het eten een afwijkende lichtinstelling te gebruiken om zo wat meer sfeer te creëren
 • Beveiliging, wanneer u uw huis of pand verlaat wordt de alarminstallatie automatisch bestuurd
 • Verwarming, dag- en nachttemperatuur instellingen worden voor elke zone afzonderlijk afgesteld op tijd en aanwezige personen
 • Veiligheid, reductie van brandgevaar door het automatisch uitschakelen van apparatuur (computers, kopieermachines etc.) of automatische bediening van uw zonneschermen bij wind en/of regen
 • Energiemanagement, energiecontrole van verlichting, verwarming etc.
 • Klimaatbeheersing, temperatuur afstemmen op de situatie van de ventilatie, zonweringregeling etc.
 • Afstandbediening, met één druk op de knop de verwarming, verlichting of zonwering regelen in uw pand of woning
 • Op afstand de sauna aanschakelen zodat deze is opgewarmd als de gebruiker thuiskomt
 • Paniekknop bij het bed die de verlichting in de tuin en op de begane grond inschakelt als deze knop bediend wordt.
Achtergrondmuziek en geluidsinstallaties

Ook voor uw achtergrondmuziek- en geluidsinstallatie kunt u terecht bij ETB Monty’s BV. Van de aanleg, onderhoud en verhuur van professionele geluids- en lichtapparatuur tot een geheel verzorgde ‘discoshow’ (inclusief DJ).

Muziek-/omroepinstallatie
Wilt u voor een grote ruimte een muziek- of omroepinstallatie en/of enkele luidsprekers ophangen? Wij plaatsen, installeren en onderhouden geluidsinstallaties voor binnen en buiten. Ook leveren wij u losse materialen, zodat u deze zelf kunt installeren. Liever huren? Dat kan ook. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Wij leveren én installeren ook zonnepanelen!

Steeds meer mensen, ook bij u in de buurt, wekken zelf stroom op met behulp van zonnepanelen. Slim, want de energiekosten blijven stijgen, terwijl de zon gratis stroom levert. Een investering in zonnepanelen is daarom, ook zonder subsidie, zeer rendabel; veel beter dan een spaarrekening. Bovendien bent u hiermee minder afhankelijk van energiebedrijven en draagt u bij aan een beter milieu. Omdat u ook over 25 jaar nog maximaal wilt profiteren van uw zonnepanelen, is het verstandig een erkend installateur (KvINL) in te schakelen.

Kies voor betrouwbaarheid en advies op maat
Voor het beste rendement van uw zonnepanelen is het belangrijk dat het systeem wordt ontworpen voor uw specifieke situatie. Kies daarom voor het UNETO-VNI installatiebedrijf ETB Monty’s dat advies op maat geeft. Wij als installateur inspecteren onder andere het oppervlak, de ligging, de helling en schaduwplekken op het dak. Wij leveren goede kwaliteit zonnepanelen en installeren deze vakkundig, zodat alles direct functioneert zoals het hoort. Wij als installateur zorgen indien wenselijk ook voor het onderhoud van uw systeem. Uiteraard krijgt u garantie op de zonnepanelen en het installatiewerk. Met ons als lokale UNETO-VNI installateur bent u bovendien verzekerd van een aanspreekpunt in de buurt.

Keuringen

ETB Monty’s BV heeft zich mede gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen van arbeidsmiddelen. Wij keuren en repareren elektrische handgereedschappen, verplaatsbare leidingen (kabelhaspels en verlengsnoeren) en machines volgens de NEN 3140 normen. Door uw machines en materieel één maal per jaar door ons op deskundige wijze te laten keuren, bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de door de wetgever gestelde eisen. Zo kunnen u en uw medewerkers met veilige apparatuur werken.

Gediplomeerde keurmeester
De keuringen worden uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester. Voor de NEN 3140 keuringen wordt gebruik gemaakt van een MultiPAT tester van Nieaf Smitt, welke elk jaar opnieuw gekeurd word zodat de keuringen altijd volgens de laatste eisen worden uitgevoerd.

Certificaat en sticker
Wanneer een machine aan de NEN 3140 norm voldoet, wordt deze voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is. U krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn, en dit bespaart u een hoop ellende met de ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen. Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te keuren en certificeren.

Beheer, onderhoud en service

Een goede installatie is een installatie waar u geen omkijken naar heeft met een zo laag mogelijk energieverbruik. Kortom, een installatie die optimaal functioneert. Om dat ook zo te houden, moet regelmatig zorg aan deze installaties worden besteed.

De onderhoudsdienst van ETB Monty’s BV draagt zorg voor de preventieve inspecties en reparaties. Op deze wijze wordt het probleem verholpen voordat het echt een probleem wordt. Mocht er zich echter toch een calamiteit voordoen, dan beschikt ETB Monty’s BV over een deskundig serviceteam. Dit team is 24 uur per dag beschikbaar en verhelpt snel en accuraat storingen aan technische installaties.

Onderhoudscontracten
Bij ETB Monty’s BV kunt u op basis van maatwerk het gewenste onderhoudscontract afsluiten. Van preventief onderhoud op basis van nacalculatie, tot aan een ‘all-in-contract’ inclusief storingen en materialen.